![](https://www.kitchenlab.se/bilder/artikelgrupper_infogad/4522.jpg)
Kokebøker
Gode kokebøker slår alt! Vi har prøvd å samle bøker vi liker og bøker som er så ulike som mulig. Noen av disse bøkene er samlinger som har kostet en formue å skrive og å produsere, mens andre er geniale i sin enkelhet, skrevet av naturlige talenter innen de edle kunstene matlaging og baking.
Viser 30 av 188 produkter
Sorter etter
![Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor av Hervé This](/bilder/artiklar/liten/1820-18107_S.jpg?m=1662970191)
Columbia University Press
Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor av Hervé This
![Noma 2.0 Vegetable Forest Ocean - René Redzepi, Mette SO/berg, Junichi Takahashi](/bilder/artiklar/liten/1987-27148_S.jpg?m=1675779431)
Artisan Division of Workman Publishing
Noma 2.0 Vegetable Forest Ocean - René Redzepi, Mette SO/berg, Junichi Takahashi
765 kr
![Det nordiska skafferiet: torkning, mjölksyrning, fermentering... av Johan Björkman](/bilder/artiklar/liten/1355-21273_S.jpg?m=1662968416)
Natur & Kultur
Det nordiska skafferiet: torkning, mjölksyrning, fermentering... av Johan Björkman
253 kr
![Culinary Reactions: The Everyday Chemistry of Cooking - Simon Quellen Field](/bilder/artiklar/liten/1820-22267_S.jpg?m=1662970194)
Chicago Review Press
Culinary Reactions: The Everyday Chemistry of Cooking - Simon Quellen Field