Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Holy Smoke BBQ : ingen rök utan kött - Johan Fritzell & Johan Åkerberg

253 kr
1355-15680
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 2 stk.
  • Butikk Stockholm 2 stk.
  • Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Fra forlagets nettside:

      B ris, ribbe og pulled pork - Når man først smaker autentisk amerikansk BBQ, er det lett å forstå hvorfor folk strømmer til de stedene der langtidsrøyking tas på største alvor. I noen år har man imidlertid ikke trengt å dra til en kåk i Texas for å få et stykke kjøtt røkt low-and-slow; først ut i Sverige var Holy Smoke BBQ i Bräcke utenfor Höganäs, som nå har samlet sin ekspertise for alle som vil lære seg hva som kreves for et fullverdig BBQ-måltid.


      Her får du tips om valg av riktig røykeovn, teorien bak røyking, tresorter, bål og kjøtt - og ikke minst oppskriftene på Holy Smoke's populære BBQ-retter, inkludert alt tilbehør og sauser som hører til. Oppskriftene omfatter både klassisk Texas Style BBQ og mer moderne tolkninger. Forfatterne tar deg også med på en roadtrip til et 20-talls av USAs beste BBQ-restauranter.


      Johan Fritzell er en hjemmerøyker som etter en 40-årskrise kjøpte en gigantisk smoker uten noen egentlig plan. Et innfall som resulterte i det som nå er Holy Smoke BBQ. Kompanjongen Johan Åkerberg er utdannet kokk ved Grythyttans restaurantskole og forfatter av flere prisbelønte kokebøker, blant annet Smoke (2015).


      Sideantall: 219

      Format: Innbundet

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9789127150492 EAN: 9789127150492
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no