Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Modernist Bread: The Art and Science

5390 kr
1399-16536
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Modernist Bread: The Art and Science viser en revolusjonerende ny forståelse av en av de viktigste varene i kostholdet vårt. Brød. Modernist Bread: The Art and Science er også den etterlengtede oppfølgeren til Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking. Over 4 år med forskning og arbeid har resultert i en bok som går i dybden om brød. På mer enn 2300 sider presenteres den komplette historien om brød, med fantastiske bilder og tekster som dekker brødets historie fra hele verden. Leseren inviteres også inn i vitenskapen bak alt som har med brød å gjøre. Her er over 1500 oppskrifter med teknikker som aldri har vært publisert før. Totalt fem bind og en manual er inkludert, alt pakket i en stilig stålkoffert. Boken er skrevet på engelsk. Dimensjoner for hver bok: 35x28 cm    

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9780982761052C
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no