Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Pizza Napoletana av Besmir Balaj & Ville Ilola

329 kr
1355-15908
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 4 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Da vi gjorde vårt første forsøk på å lage pizza napoletana i vår egen ovn på Ville for ni år siden, ante vi ikke hvor langt denne lidenskapen skulle føre oss; alle pizzaene vi har laget, alle ovnene vi har bygget, alle reisene til Napoli. Alt kommer fra én ting - jakten på den perfekte pizza napoletana. Vi har prioritert bort akkurat alt som ikke gjør pizzaen vår bedre.

      I bunn og grunn handler pizza napoletana om to viktige ting: deigen og tilberedningen i ovnen. Vår ambisjon er en perfekt deig. Det eneste vi visste da vi startet, var at vi skulle bruke vann, salt, gjær og mel. Vi har prøvd og testet oss frem til der vi er i dag. I tillegg til en god deig trenger du høy temperatur, og vi har testet alt fra vanlige hjemmeovner til ekte napolitanske vedovner. Vår ambisjon med denne boken er at blodtrykket ditt ikke trenger å være like høyt som vårt, men vi håper å gi deg alle svarene vi har jobbet så hardt for. Og hvis to vanlige gutter, som knapt nok kunne koke en potet, kan gjøre dette, kan du også gjøre det.

      Pizza Napoletana gir deg oppskriftene og de 18 pizzaoppskriftene du trenger for å spise virkelig god apolitansk pizza. Boken består av en omfattende teknisk del med en konkret gjennomgang av hvordan du oppnår en optimal deig og forhold basert på din ovn eller vedovn. Du får også informasjon og fakta om hva som faktisk skjer med deigen, hvordan varmen påvirker pizzaen når du steker den og andre bakenforliggende faktorer.

      Ville Ilola og Besmir Balaj har viet de siste ni årene til napolitansk pizza. Våren 2014 åpnet de pizzeriaen Lilla Napoli på en nedlagt parkeringsplass i Falkenberg. Frem til da hadde Ville jobbet med å montere solskjerming og Besmir med å legge fliser. Hver dag etter jobb møtes de for å bake pizza, eksperimentere med deig, lage sin egen mozzarella og dra på regelmessige studieturer til Napoli. Gjennom konstruktiv dialog finner de stadig nye og bedre løsninger.

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9789127148178 EAN: 9789127148178
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no