Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Grönsaker -Tillbehör & garnityr av Tommy Myllymäki

318 kr
1355-12305
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Når du begynner å tilberede hele grønnsaker i ovnen, oppdager du mange nye smaker og nyanser som du kanskje ikke tidligere har opplevd i en grønnsak. Jeg elsker for eksempel kombinasjonen av stekt blomkål - sprø utenpå, mykt i midten og knasende i midten - med brunet smør, kapers og sitron.

      Med utgangspunkt i favorittgrønnsakene sine lager Tommy spennende og velsmakende tilbehør med grønnsaken i fokus. De fleste av rettene fungerer som ett av flere tilbehør til for eksempel kjøtt eller fisk, men kan også spises som hovedrett. Hver rett ledsages av tips om hvordan den kan serveres og hva den passer best til.

      Det er oppskrifter på både varm og kald mat. Alt fra grillet purre med geitost og pinjekjerner og bakt jordskokk med fløte og mandler til agurk- og avokadosalat med fiskesaus. Maten er enkel, men sofistikert. For den som vil, finnes det også trinn-for-trinn-instruksjoner til mer avanserte garnityrer som Tommy har konkurrert med i Bocus d'Or.

      Garnityr & garnityr gir deg kunnskap om hvordan du kan inkludere grønnsaker i matlagingen og et grunnlag i ulike tilberedningsteknikker som helsteking, damping og rågrilling. Boken inneholder mer enn 120 oppskrifter.

      "Mesterkokken Tommy Myllymäki går i dybden med sine favorittgrønnsaker og viser hvor elegant en grønnsaksrett også kan være."
      Allt om Mat

      "Det er i grunnen umulig å ikke få lyst til å lage og spise mat når du blar gjennom Tilbehør og garnityr av Sveriges kanskje fremste kokk akkurat nå: Tommy Myllymäki."
      Svenska Dagbladet

      Tommy Myllymäki er en av Sveriges mest anerkjente kokker. Han er jevnlig å se i TV4s Nyhetsmorgon og Mitt kök. I 2007 ble Tommy kåret til Årets Kock, i 2011 tok han sølv i Bocuse d'Or, og i 2014 vant han gull i Bocuse d'Or Europe og skal delta i den internasjonale utgaven av konkurransen i januar 2015. Han står bak en rekke restauranter, blant annet Sjön i Jönköping og er kreativ leder for Taverna Brillo i Stockholm. I 2013 ga han ut sin første egne kokebok - Sauces.

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9789127140097 EAN: 9789127140097
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no