Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Modernist Pizza av Nathan Myhrvold och Francisco Migoya

4945 kr
1399-25370
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 1 stk.
  • Butikk Stockholm 1 stk.
  • Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Modernist Pizza er den definitive guiden til verdens mest populære mat. Denne banebrytende boken er laget av teamet som ga ut de kritikerroste bøkene Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking og Modernist Bread, er dette banebrytende settet kulminasjonen av omfattende forskning, reiser og eksperimenter for å samle og fremme verdens kunnskap om pizza.

      Forfatterne Nathan Myhrvold og Francisco Migoya deler praktiske tips og innovative teknikker, som er resultatet av hundrevis av tester og eksperimenter. På 1708 sider, inkludert tre bind pluss en oppskriftsmanual, er Modernist Pizza mye mer enn en kokebok: det er en uunnværlig ressurs for alle som ikke bare elsker å spise pizza, men som også er interessert i vitenskapen, historiene, kulturene og historien bak den.

      Hvert nydelig illustrert kapittel undersøker et annet aspekt av pizza, fra dens historie og de beste reisemålene til deig, saus, ost, pålegg, utstyr og mer. Innpakket i et rødt etui i rustfritt stål inneholder Modernist Pizza over 1000 tradisjonelle og avantgardistiske oppskrifter på pizza fra hele verden, hver og en nøye utviklet med tanke på både profesjonelle og hjemmepizzaioli.

      Modernist Pizza vil gi deg verktøyene til å utvikle håndverket ditt, finne opp og lage sublime kreasjoner. Det har aldri vært et bedre tidspunkt å lage pizza på.

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9781734386127 EAN: 9781734386127
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no