Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Mise en place

Hva betyr mise en place?

Mise en place på fransk, «misse» på svensk, betyr omtrent alt på plass, alt i (sin) rekkefølge. Konseptet, eller selve formen, er en forutsetning for at arbeidet på kjøkkenet skal gå knirkefritt, eller til og med bli vellykket. Ingenting skal glemmes, forsinkes eller overlates til tilfeldighetene. I dag er mise en place synonymt med bildet av råvarer som er tilberedt, foredlet og satt i mindre bokser for senere å inngå i matlagingen i en bestemt rekkefølge. Arbeidsmåten, eller ideen bak dette konseptet, gjennomsyrer hele det profesjonelle kjøkkenet og brukes også på verktøy, maskiner og servise. Å forberede og organisere sin stasjon før åpning er en betydelig del av kokkens oppgave. Vi har samlet alle produktene for å gjøre det mulig å lykkes med forberedelser og denne måten å jobbe på. Husk imidlertid at det ikke bare handler om hjelpemidler. Mise en place er en måte å tenke på, en filosofi, en måte å jobbe på.
Deli container 72cl
The Kitchen Lab
Deli container 72cl
16 kr
Lokk til Deli Container
The Kitchen Lab
Lokk til Deli Container
5 kr
Deli container 24cl
The Kitchen Lab
Deli container 24cl
10 kr
Deli container 96cl
The Kitchen Lab
Deli container 96cl
21 kr
Rustfritt brett/servicebrett/stekepanne
Lindén Flere valg
Rustfritt brett/servicebrett/stekepanne
Fra 131 kr
Rund kopp, 280 ml inkludert lokk
The Kitchen Lab
Rund kopp, 280 ml inkludert lokk
10 kr
Rund kopp, 480 ml inkludert lokk
The Kitchen Lab
Rund kopp, 480 ml inkludert lokk
16 kr
Plastboks med klafflokk - 0,8L
The Kitchen Lab
Plastboks med klafflokk - 0,8L
16 kr
Nitrilhanske, gul, 100-pakning - Unigloves
Unigloves Flere valg
Nitrilhanske, gul, 100-pakning - Unigloves
215 kr
Plastboks med klafflokk - 1,3L
The Kitchen Lab
Plastboks med klafflokk - 1,3L
21 kr
Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no