Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Trykkoker

Med en trykkoker spares opptil 70% av koketiden og 50% av energiforbruket. Tenk deg at du har tatt med deg lapskausen din til en leir i fjellene i Peru. Varmen i pannen gjør at trykket blir høyere og med det stiger også vannets kokepunkt. Det reduserer koketiden betraktelig uten at det går på bekostning av kvaliteten. Fordi den er tett, blir alle aromastoffene igjen i maten – det smaker rett og slett utrolig godt. Vi bruker den til å raskt tilberede buljonger, til å lage supper og til å fikse det utrolig møre ribbe-stykket du ikke rakk å putte i sous viden i forgårs. De vi selger brukes på komfyren slik at du kan steke og brune ingrediensene direkte i komfyren, noe som gjør det lettere å vaske opp og pakke bort – alt gjøres i trykkokeren.
Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no