Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

The Noma Guide to Fermentation av Rene Redzepi

528 kr
1987-18103
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Restauranten Noma i København, fire ganger kåret til verdens beste, serverer utelukkende retter som inneholder minst én fermentert ingrediens. Noen ganger er det en klar og skarp eddik, andre ganger er det en dyp miso, andre ganger er det svart hvitløk eller ulike versjoner av garum, en fiskesaus som ble utviklet i Romerrikets tidlige dager. Fermentering er rett og slett en av grunnpilarene som bygger opp Nomas verdensberømte smakspalett.

      Vi er glade for å kunne tilby denne boken skrevet av de som har utviklet disse oppskriftene og metodene: Rene Redzepi, Nomas opprinnelige kjøkkensjef og medeier, og David Zilber, leder for Nomas berømte fermenteringslaboratorium. Mange av oppskriftene og metodene i boken har aldri tidligere vært publisert i det hele tatt. Boken, som består av 750 bilder, er designet for å kunne forstås av den talentfulle hjemmekokken, med tydelige trinnvise instruksjoner. Alle de 100 oppskriftene er detaljert beskrevet og nøye testet av forfatterne. Blant sluttproduktene som kan oppnås ved hjelp av bokens instruksjoner er: koji, kombucha (forskjellige varianter), shoyu (forskjellige varianter), miso (forskjellige varianter), fermenterte grønnsaker, vinranker, garumsauser og svart frukt og fermenterte grønnsaker.

      Forfatter: Rene Redzepi & David Zilber

      Språk: engelsk
      Publisert: 2018-10
      ISBN: 9781579657185
      Forlag: Artisan Division of Workman Publishing
      Tall sider: 440

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9781579657185 EAN: 9781579657185
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no