Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Knivstell

Knivstell er et tema vi i KitchenLab kan snakke lidenskapelig om, sånn er vi. En kniv må tas vare på for at den skal forbli skarp. For å være skikkelig masete bør den få litt kjærlighet både før og etter at den er brukt. På engelsk bruker man ordet «dull» når man vil beskrive en sløv kniv – og vi kan forstå hvorfor. En sløv kniv er ikke bra. På den ene siden er det lettere å skjære seg på, og på den andre siden har det vist seg at en sløv kniv skaper en dårligere skjæreflate, noe som gjør at maten mister smaken. I denne kategorien finner du en rekke verktøy for å få knivene virkelig skarpe og gode igjen: Slipestav, slipestein, knivslipere og andre slipere. For som kjent er en skarp kniv en morsom kniv!
Nyhet
316 kr
Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no