Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

The Art of the Restaurateur - Nicholas Lander

330 kr
1399-14465
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse

    • Avslører historiene bak noen av de mest berømte restaurantene i verden, og hyller den komplekse, men ukjente kunsten å være restauratør.


      Nicholas Lander var eier av L'Escargot i London på 1980-tallet. Han er en kjent matspaltist i Financial Times.


      352 sider, innbundet.

      Boken er skrevet på engelsk.



      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9780714864693 EAN: 9780714864693
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no