Nå kan du slutte å mase på oss, vi har klart å skaffe Tartine Bread av Chad Robertson, som sannsynligvis er den mest etterspurte brødboken i butikkene våre. Dette er en ekte bibel for både hjemmebakere og profesjonelle bakere. Chad Robertson, som av mange regnes som den beste bakeren som finnes Over There, er involvert i Tartine Bakery i San Francisco, som aldri har stengt for dagen med brød til overs. I boken forteller han hvordan han utviklet sin egen ultimate oppskrift i løpet av to tiår som lærling i Frankrike og USA. Boken er full av tydelige instruksjoner med trinnvise bilder, og det er lett å komme i gang og bli inspirert. Et perfekt, litt mer lettlest alternativ til Modernist Bread. For deg som ikke leser bøker som ikke har vunnet priser, kan vi berolige deg med følgende utmerkelser: Vinner av Gourmand World Cookbook Awards (USA Only) (Bread) 2010, nominert til James Beard Foundation Book Awards (Photography) 2011. De nesten prisbelønte bildene er tatt av Eric Wolfinger.
Mål: 23 × 3,8 × 26,5 cm
Format: Innbundet
Sider: 304
Språk: Engelsk
ISBN: 9780811870412
Språk: engelsk