Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

On Eating Insects - Essays, Stories and Recipes

528 kr
1399-16072
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 3 stk.
  • Butikk Stockholm 3 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    •  

      En antologi med Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore og Michael Bom Frøst

      En av vår tids mest fascinerende mattrender er matlaging med insekter. I den vestlige verden er konseptet relativt nytt. Hittil har mediene stort sett skrevet sensasjonelle overskrifter om spiselige insekter eller de økonomiske fordelene ved å spise dem. Det er skrevet svært lite om hvordan insekter smaker, hvor mangfoldige de er som ingredienser og hvordan man kan bruke dem som mat. On Eating Insects er den første boken som tar et helhetlig grep om temaet, og presenterer essays som tar for seg den kulturelle, politiske og økologiske betydningen av å spise insekter. Boken inneholder også en samling oppskrifter laget av Nordic Food Lab.

       

      336 sider, innbundet

      Boken er skrevet på engelsk

       

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9780714873343 EAN: 9780714873343
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no