Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

McGee: On Food & Cooking - Kitchen Science, History and Culture

660 kr
1820-11084
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Da Harold McGee første gang ga ut On Food and Cooking i 1984, ble den umiddelbart kalt et mesterverk og har siden holdt sin plass blant de store verkene innen kokkekunsten. Denne utgaven er fullstendig revidert og oppdatert. Med en struktur som minner om et oppslagsverk, inneholder de 884 sidene uvurderlig kunnskap.

      "En gullgruve av informasjon om alle ingredienser og tilberedningsprosesser, som svarer på alle spørsmål du noensinne vil ha om mat. Uten en eneste "oppskrift" i den, tror jeg det er en av de viktigste matbøkene som noensinne er skrevet."
      Jamie Oliver

      "Aldri før har så mye informasjon blitt gjort så tilgjengelig. For alle som er det minste interessert i mat, må Harold McGees briljante omarbeiding av sitt opprinnelige mesterverk bli stående som en av de største kokebøkene som noensinne er skrevet."
      Heston Blumenthal

      "En av de viktigste bøkene som noensinne er skrevet om mat, og en av de morsomste... McGee har blitt en gudfaderfigur for alle retttenkende kokker og matskribenter"
      Hugh Fearnley-Whittingstall

      Hardback - 884 sider.
      ISBN - 978-0340831496

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9780340831496 EAN: 9780340831496
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no