McGee: On Food & Cooking - Kitchen Science, History and Culture
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Da Harold McGee første gang ga ut On Food and Cooking i 1984, ble den umiddelbart kalt et mesterverk og har siden holdt sin plass blant de store verkene innen kokkekunsten. Denne utgaven er fullstendig revidert og oppdatert. Med en struktur som minner om et oppslagsverk, inneholder de 884 sidene uvurderlig kunnskap.
"En gullgruve av informasjon om alle ingredienser og tilberedningsprosesser, som svarer på alle spørsmål du noensinne vil ha om mat. Uten en eneste "oppskrift" i den, tror jeg det er en av de viktigste matbøkene som noensinne er skrevet."
Jamie Oliver
"Aldri før har så mye informasjon blitt gjort så tilgjengelig. For alle som er det minste interessert i mat, må Harold McGees briljante omarbeiding av sitt opprinnelige mesterverk bli stående som en av de største kokebøkene som noensinne er skrevet."
Heston Blumenthal
"En av de viktigste bøkene som noensinne er skrevet om mat, og en av de morsomste... McGee har blitt en gudfaderfigur for alle retttenkende kokker og matskribenter"
Hugh Fearnley-Whittingstall
Hardback - 884 sider.
ISBN - 978-0340831496
Språk: engelsk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9780340831496 EAN: 9780340831496
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.