Gratis frakt ved kjøp over 1000 kr30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Stekepanner

Stekepanner i alle materialer!

Her finner du alle typer stekepanner som trengs for å gjøre kjøkkenet ditt komplett. Hvilken stekepanne du bør velge avhenger litt av hva du skal bruke den til. En tykk bunn bruker litt lengre tid på å varmes opp, men holder bedre på varme når maten legges i – faller varmen for mye risikerer maten å bli kokt i stedet for å stekes. Belagte panner er allround og gir fine stekeflater, men over tid vil belegget slites ut og pannen må skiftes. Støpejern og karbonstålpanner gir fine og smakfulle stekeoverflater, spesielt for kjøtt og fisk. Rustfritt stål uten belegg har fine stekeegenskaper, men krever en viss teknikk ved matlaging. Hvis pannen har et varmebestandig håndtak, kan den kjøres i ovnen. Rådløs? Vennligst les kjøpsguiden vår for stekepanner!
Nyhet 10 %
Carbone Plus, 28 + 24 cm - de Buyer
de Buyer
Carbone Plus, 28 + 24 cm - de Buyer
990 kr 1098 kr
Takoyaki-panne i støpejern
The Kitchen Lab
Takoyaki-panne i støpejern
495 kr
Oyakodon-panne av aluminium
The Kitchen Lab
Oyakodon-panne av aluminium
795 kr
Japansk omelettpanne
The Kitchen Lab
Japansk omelettpanne
795 kr
Frying pan, Pure Pan - Satake
Satake Flere valg
Frying pan, Pure Pan - Satake
Fra 599 kr
Aluminiumpanne, induksjonsbunn - Agnelli
Agnelli Flere valg
Aluminiumpanne, induksjonsbunn - Agnelli
Fra 825 kr
Stekepanne i rustfritt stål, 1826 - Cristel
Cristel Flere valg
Stekepanne i rustfritt stål, 1826 - Cristel
Fra 919 kr
Omelettkjel, mineral b - de Buyer
de Buyer Flere valg
Omelettkjel, mineral b - de Buyer
Fra 545 kr
Stekepanne, Affinity - de Buyer
de Buyer Flere valg
Stekepanne, Affinity - de Buyer
Fra 1549 kr
Stekepanne i karbonstål - Kockums Jernverk
Kockums Jernverk Flere valg
Stekepanne i karbonstål - Kockums Jernverk
Fra 659 kr
1  2  3 Neste »
Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no