Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Vegan At Home - Solla Eiríksdóttir

448 kr
1987-26136
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 2 stk.
  • Butikk Stockholm 2 stk.
  • Butikk Malmö 3 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Mange av oss har gode minner fra Solla Eiríksdótttirs fantastisk vakre bok Raw, og det er ikke rart at utgaven er utsolgt og umulig å få tak i. Den nye tittelen Vegan At Home inneholder 145 enkle og deilige veganske oppskrifter fra den anerkjente islandske kokken og er perfekt for hjemmekokker som er i gang med sin veganske reise, eller for dem som er på jakt etter ny inspirasjon. For Solla Eiríksdóttir er nøkkelen til vellykket vegansk matlaging enkel: oppskrifter som er enkle å lage og som smaker godt. Her viser hun hvordan du kan lage god plantebasert mat hjemme til alle slags anledninger, enten det er en rask lunsj midt i uken eller festlige middager med venner. En perfekt bok for en moderne, plantebasert livsstil, som også er veldig attraktiv og stilig. Tittelen er delt inn i tre deler: Basics (veganske basisprodukter som nøttemelk og tofu), Everyday (fra frokost til middag) og Celebrations, som tar for seg måltidsstrategier for større arrangementer. De 75 basisoppskriftene på veganske basisvarer som nøttemelk og tofu danner grunnlaget for de 70 rettene som tar deg fra frokost til middag. Oppskrifter som grønnsakstagine, næringsrik søtpotet og røkte linser og superlett krydret jordbærpavlova vil både overraske og glede.

      Vikt: 1,1 kg
      Mål: 21,5 × 2,3 × 27,5 cm
      Format: Innbundet
      Sider: 240
      Språk: engelsk
      ISBN 9781838664053

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: PH1203 EAN: 9781838664053
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no