Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Taylors & Jones Korvbok

253 kr
1355-11701
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 1 stk.
  • Butikk Stockholm 1 stk.
  • Butikk Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • av GARETH JONES, DAVID TAYLOR, KERIM AKKOC, HERMAN RASMUSON

      Gareth Jones: "Jeg har bodd her mesteparten av mitt voksne liv. Jeg beveger meg mer i svenske enn i britiske kretser. Likevel klarte jeg å snuble over noe så britisk som pølsemakeri. Og da mener jeg ikke hvilken som helst pølse, men noe som nesten er urbrittisk - ekte håndlagde pølser. Bangers. Med krydder som enhver brite ville tatt imot med et smil."



      Taylor & Jones Sausage Book inneholder oppskrifter på over 40 av deres beste pølser, blant annet Italian Style Pork, Lamb Merguez, Beef and Garlic og Cumberland Style Pork. I tillegg er det rundt 50 middagsoppskrifter der pølsen spiller hovedrollen, og du kan velge om du vil bruke hjemmelagde eller kjøpte pølser. Det finnes også oppskrifter på smakfullt tilbehør som sennep, pølsebrød, potetsalater og coleslaw.


      Du får en gjennomgang av det du trenger å vite for å lage pølser til hjemmebruk, som hvilket utstyr du trenger, malingsgrad, tips om ulike smaker, oppbevaring og holdbarhet. Alt ispedd personlige anekdoter om hvordan de ulike pølseoppskriftene ble til og andre interessante pølsemøter.

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
    • EAN: 9789127134102
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no