Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Såser av Tommy Myllymäki

325 kr
1355-11691
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Trikset med å lage en virkelig god rødvinssaus er å steke løken skikkelig slik at den blir søt og smakfull. Ikke brent, men fint brunet. Så pleier jeg å tilsette litt rødbeter for å få en fin farge. Og litt røkt svor for smakens skyld. Avslutt med å redusere sausen grundig.

      Tommy Myllymäki er en av Sveriges mest anerkjente kokker, og en av hans sterkeste sider som kokk er hans kunnskap om sauser. Klassiske, moderne, kalde, varme, fyldige, syrlige - alltid skikkelig gode sauser. Sauser inneholder oppskrifter og teknikktips på alle typer sauser du trenger for å spise og lage god mat hjemme. Fra hvit- og rødvinssaus, portvinssaus og bearnaisesaus til kalde sauser, vinaigretter, salsaer og dessertsauser. Alle laget slik Tommy mener de smaker best.

      "Kan man lage en hel kokebok om sauser? Ja - i hvert fall hvis du heter Tommy Myllymäki, og han er Sveriges, ja, kanskje verdens beste til å gjøre nettopp det. Her er alle hans hemmeligheter samlet i en utrolig vakker bok!"
      Jenny Norberg, Elle Mat & Vin

      "En bok som vil hjelpe deg å nå nye kulinariske høyder på kjøkkenet!"
      Andreas Grube, Vin & Bar Journalen

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9789127179714 EAN: 9789127179714
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no