Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Chef Kit, molekylær gastronomi - The Kitchen Lab

765 kr
  • Sfærifisering og omvendt sfærifisering
  • Kaviarperler fra fruktjuicer
  • Væskefylte kuler
  • n
1429-12596
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 5 stk.
  • Butikk Stockholm 5 stk.
  • Butikk Malmö 3 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Bor du i Stockholm? Ikke gå glipp av vårt populære kurs i molekylær gastronomi (som også inkluderer kokkesett)! Om Chef Kit fra Special Ingredients Chef Kit er et relativt komplett startsett med de nødvendige verktøyene og ingrediensene du trenger for å komme i gang med molekylær matlaging og lære teknikkene bak. Med disse kan du lage utallige fantasifulle, grensesprengende, deilige og annerledes retter. Oppskriftene og teknikkene er utviklet av den prisbelønte moderne kokken Eddie Shepherd. Settet passer både for nybegynnere og de litt mer erfarne innen molekylær gastronomi. Du får ikke bare vite hvordan du gjør det, men også hvorfor det fungerer som det gjør. Med det grunnlaget kan du prøve nye ting og utvikle dine egne retter. Innen moderne matlaging har du utrolig frie hender og dine muligheter til å sprenge grenser og lage uventede retter er nesten uendelige. Et utvalg av hva du kan gjøre: - Sfærifisering og omvendt sfærifisering - Kaviarperler fra fruktjuicer - Væskefylte kuler - Gjør væsker om til stabile mousser og skum - Lær å kontrollere teksturen og substansen bedre i maten du lager. Innhold: - Natriumalginat 50g - Kalsiumlaktat 50g - Agar Agar 50g - Xantangummi 50g - Soyalecitin 50g - Vaniljeekstrakt 10ml Hvis du er mer interessert - les mer om hva hver ingrediens er på den respektive siden. Den inkluderer også en liten perforert skje, en digital vekt med en presisjon på 0,1 gram, et sett med måleskjeer, et tre meter langt gummirør, en 50 ml sprøyte, ti 3 ml pipetter og instruksjoner, tips og oppskrifter (på engelsk) ). Fra oppskriftene som følger med lærer du å lage blant annet: Eplekaviar, gelé balsamicoeddik, frossen sjokoladeskum, ertekaviar, sitronsorbet, tomatspaghetti, kardemomme og yoghurtkule med mango, sfærisk crème brûlée og demontert tiramisu.
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 5060341113321 EAN: 5060341113321
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no