Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Charcuterie: From Scratch - Tim Hayward

164 kr
1987-26264
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 2 stk.
  • Butikk Stockholm 2 stk.
  • Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Charcuterie: From Scratch av Tim Hayward er en praktisk håndbok full av oppskrifter, teknikker og alt du trenger å vite for å behandle og konservere kjøtt og lage charcuteri fra bunnen av. Det er mye enklere enn du tror å konservere og salte kjøtt hjemme, og denne boken forklarer hvordan du gjør det. Tim Hayward går grundig gjennom alt fra de grunnleggende prinsippene for charcuteri, som betydningen av saltinnhold, temperatur, fuktighet og tid, til alle de klassiske teknikkene for salting, tørking og konservering. Med tydelige instruksjoner og bilder forklares prosessen trinn for trinn, og du lærer hva som fungerer og hvorfor. Boken er spekket med idiotsikre oppskrifter, og du vil snart mestre en rekke godbiter som paté, pastrami, baconrøyking, saltbiff, corned beef, andeconfit og mye mer. Boken er spekket med nyttig og lett tilgjengelig informasjon med fokus på å lære håndverket fra bunnen av.


      Vikt: 0,29 kg
      Mål: 14 × 1,1 × 19 cm
      Format: Pocket
      Antal sider: 176
      Språk: engelsk
      ISBN: 9781787138155



      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9781787138155 EAN: 9781787138155
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no