Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Vino vego: Så kombinerar du vin och mat i det gröna köket av Michel Jamais

274 kr
1355-27180
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 2 stk.
  • Butikk Stockholm 2 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • I Vino Vego guider den anerkjente sommelieren Michel Jamais oss til de beste kombinasjonene av vegetarmat og vin. Som utdannet kokk viser Michel oss hvordan vi kan utnytte grønne ingredienser på best mulig måte, og hva vi bør tenke på for å matche de ulike vinenes karakter. Det er ikke bare smaker og aromaer som spiller en viktig rolle i samspillet, men også for eksempel teksturer og krydder. Med utgangspunkt i 14 vintyper har Michel Jamais laget oppskrifter på retter som kombinerer smaker og aromaer fra mat og drikke på en perfekt måte. Det er rikelig med tips om hvordan man kan bytte ut ingredienser og lage mat etter sesong og tilgjengelighet. Boken inneholder også oppskrifter på veganske buljonger og sauser, som er det viktigste grunnlaget for å lage smakfulle vegetarretter. Vino Vego gir deg nøklene til å eksperimentere på det grønne kjøkkenet og ta mat- og vinopplevelsene dine til nye nivåer. Michel Jamais er en av Sveriges mest etablerte sommelierer og vinkjennere. I snart 30 år har han brukt sin kunnskap og lidenskap til å inspirere titusenvis av vinentusiaster gjennom smaksprøver, foredrag, vinkelneropplæring, radio- og tv-programmer, samt bøker og artikler.

      Forfatter: Michel Jamais
      Fotograf: Michel Jamais
      ISBN: 9789179852511
      Språk: Svensk
      Vikt: 718 gram
      Publisert: 2020-08-06
      Forlag: Tukan förlag
      Tall sider: 159

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9789179852511 EAN: 9789179852511
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no