Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Under Pressure, av Thomas Keller

930 kr
1512-12520
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • I "Under Pressure" viser Thomas Keller hvordan sous vide, som går ut på å pakke maten i lufttette plastposer og tilberede den ved lav varme, gir resultater som andre tilberedningsmetoder ikke kan oppnå når det gjelder smak og presisjon. For eksempel biff som er perfekt mediumstekt fra topp til bunn, og smeltende møre, men likevel mediumstekte spareribs som ikke har mistet smaken i sausen. Det er lettere å finjustere fisk, som har et lite vindu for gjennomsteking, og laksen får en fyldig tekstur når den tilberedes ved lav temperatur. Frukt og grønnsaker har også godt av det, og beholder sin klare farge samtidig som de får en fantastisk tekstur. Sous vide-tilberedning er fantastisk enkelt og presist (laks tilberedt på 123 grader mot 120 grader!) og gjør det mulig å tilberede et kjøttstykke (eller glasere gulrøtter eller pochere hummer) på en jevn måte.

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • EAN: 9781579653514
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no