Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

The Gluten-Free Cookbook - Cristian Broglia

494 kr
1987-25369
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • En av de raskest voksende kostholdsbevegelsene har endelig fått sin første solide guide til hundrevis av naturlig glutenfrie oppskrifter fra hele verden. Denne boken beviser at det å spise glutenfritt aldri trenger å begrense deg når det gjelder smak eller kulinarisk nysgjerrighet. Med 350 naturlig glutenfrie oppskrifter fra all verdens matkulturer bringer The Gluten-Free Cookbook eksotiske steder til kjøkkenet ditt uten risiko for allergiske reaksjoner. Boken inneholder hverdagsretter fra mer enn 80 land - og viser en rekke oppskrifter som er naturlig glutenfrie i stedet for å erstatte ingredienser. Fra frokost til middag og dessert (og til og med noen snacks) - her er det oppskrifter som er enkle å bruke til alle tider på dagen, noe som gjør dette til en tung ressurs og et nyttig oppslagsverk. Den gjør det enkelt å utvide det kulinariske repertoaret, enten du følger en glutenfri diett eller bare ønsker å eksperimentere med glutenfrie retter. Oppskriftene inkluderer hits som stuvede favabønner (Egypt), sommerruller (Vietnam), erte- og skinkesuppe (Storbritannia), reker og gryn (USA), biff med chimichurrisaus (Argentina), bibimbap (Korea), pavlova (Australia) og vaniljeflan (Mexico).


      Vikt: 1,6 kg
      Dimensjoner: 19 × 3,8 × 28 cm
      Format: Hardback
      Antall sider: 432
      Språk: engelsk
      ISBN: 9781838663131



      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: PH1196 EAN: 9781838663131
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no