Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Natriumalginat (E401) - The Kitchen Lab

1429-16782
Vekt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om natriumalginat (E401) Natriumalginat brukes som fortykningsmiddel og utvinnes fra brunt sjøgress. I en kuldepose kan den gjøre om det meste til gelé, men det krever at den er i kontakt med kalsiumioner. Det mest kjente eksemplet på bruk av natriumalginat er trolig Ferran Adiràs olivensfærer. Han pleide å ha dem på elBulli, og nå er de på hans nye restaurant Tickets Bar i Barcelona. Natriumalginat kan brukes til svært mye – blant annet til å lage både myke og faste, varmebestandige geleer; for å lage skum, kaviarperler eller for å gi emulsjoner eller andre produkter en mer stabil struktur. Bruk For å lage sfærer, ta 1% natriumalginat per vekt av væsken du vil løse det opp i. Visp den direkte inn i væsken, eller bland først med en tørr ingrediens som sukker. Slipp i blandingen i et kalsiumbad, og voilà, så har du kaviarperler eller sfærer. Ta en titt på samarbeidet vårt med Special Ingredients når vi lager Gin & Tonic-sfærer i klippet nedenfor og se hvor enkelt det er. Innhold: Natriumalginat, E401 Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Bør ikke konsumeres i sin rene form.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no