Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Mackor av Jonas Cramby

307 kr
1355-11993
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 2 stk.
  • Butikk Stockholm 2 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Da John Montagu, den fjerde hertugen av Sandwich, fikk den geniale ideen om å legge kjøttpålegg mellom to brødskiver, oppfant han ikke bare det første moderne måltidet. Han skapte også en global besettelse. I dag finnes det varianter av det bærbare, billige - men fremfor alt leppegodt - smørbrødet i de fleste kulturer, og det er på tide med en bok som tar temaet på alvor.

      I over 100 oppskrifter lærer du å lage perfekte versjoner av klassikere som club sandwich, reuben og BLT, i tillegg til å bli introdusert for mer eksotiske smørbrød som muffulettas, tortas, po'boys og banh mis. Smørbrød inkluderer smørbrødhistorie, smørbrødfilosofi, hvordan du baker det perfekte brødet, lager din egen ost og charcuteri, samt tilbehør og verktøy som enhver smørbrødelsker alltid bør ha hjemme.

      Dette er rett og slett en kokebok som endelig gir det ydmyke smørbrødet den respekten det fortjener. Hemmeligheten bak å leve lykkelig er tross alt, som musikeren Warren Zevon sa på dødsleiet, å "sette pris på hvert eneste smørbrød."

      Jonas Cramby er frilansskribent, spaltist og restaurantskribent for Metro. I 2009 ble han kåret til Årets krønikeskribent av Sveriges Tidskrifter. I 2012 utkom den kritikerroste kokeboken Texmex fra grunden og i 2013 den like kritikerroste Texas BBQ. Bøkene er oversatt til seks språk.

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9789127158702 EAN: 9789127175044
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no