Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Lecitin (E322) - The Kitchen Lab

1429-12657
Vekt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Webblager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 5 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om Lecitin (E322) Lecitin er en emulgator utvunnet fra soyabønner. Lecitin kan blant annet brukes til å stabilisere emulsjoner og lage lette skum. Den kan også brukes til å erstatte egg, eggehviter eller andre proteiner fra for eksempel melk eller planter, i de aller fleste oppskrifter. Den forbedrer stabiliteten til fett i kombinasjon med vann og kan blant annet brukes når man lager amerikansk iskrem som ofte inneholder mye fett – eller italiensk gelato som inneholder mye egg. Den er også helt vegansk. Bruk Lecitinpulveret blandes med en væske i en mikser. Regn med en dosering på 5-9 gram per liter væske. Må oppbevares kjølig. Innhold: Lecitin, E322
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no