Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Lecitin (E322) - The Kitchen Lab - 100 g

165 kr
1429-12656
Vekt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager +25 stk.
  • Butikk Stockholm +25 stk.
  • Butikk Malmö 5 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om Lecitin (E322) Lecitin er en emulgator utvunnet fra soyabønner. Lecitin kan blant annet brukes til å stabilisere emulsjoner og lage lette skum. Den kan også brukes til å erstatte egg, eggehviter eller andre proteiner fra for eksempel melk eller planter, i de aller fleste oppskrifter. Den forbedrer stabiliteten til fett i kombinasjon med vann og kan blant annet brukes når man lager amerikansk iskrem som ofte inneholder mye fett – eller italiensk gelato som inneholder mye egg. Den er også helt vegansk. Bruk Lecitinpulveret blandes med en væske i en mikser. Regn med en dosering på 5-9 gram per liter væske. Må oppbevares kjølig. Innhold: Lecitin, E322
  • Spesifikasjoner
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Du har nylig sett på

⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜
Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no