Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Karragenan Kappa (E407) - The Kitchen Lab

1429-12650
Vekt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Karragenan Kappa (E407) Karragenan Kappa kan blant annet brukes som et vegetarisk alternativ for gelatin. Den danner stabile geleer som kan fryses og tines uten å miste konsistensen. Pulveret gir generelt sterke og holdbare geleer og spesielt i kontakt med kalsium. Den egner seg derfor utmerket når man lager for eksempel pannacotta eller i andre oppskrifter som inneholder melk. Bruk: Karragenan danner gelé med kalsium eller kalsiumsalt. Pulveret må varmes opp til minst 70 grader for å løses opp – blandingen blir tykkere når den koker, så rør hele tiden. Så lite som 0,5 prosent karragenan i vann og 0,2 prosent i melk er nok til å danne gelé. Gelén dannes når blandingen avkjøles. Anbefalt dosering: 0,2 til 2 prosent, avhengig av væsken. Eksempler på bruk: Tilberedning av faste, elastiske geleer. Produksjon av klare geleer og glasurer. Perfekt for melkebaserte blandinger. Innhold: Karragenan kappa, E407. Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Bør ikke konsumeres i sin rene form. Pulveret er både vegetarisk og vegansk, samt kosher- og halalvennlig.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no