Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Karragenan Iota (E407a) - The Kitchen Lab

1429-16810
Volum:
100 g
100 g 250 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om Carrageenan Iota (E407a)

      Carrageenan Iota er et stabiliseringsmiddel som kan brukes til å lage elastiske geléer eller glasurer - perfekt til mousser og topping på kaker og bakverk. Det reagerer med kalsium, noe som gjør det egnet som stabilisator i oppskrifter med meieriprodukter.
      Anvendelse

      Dose 0,2 - 2 vektprosent. Tilsettes væsken og varmes opp under omrøring til minst 70 grader. Gelen dannes når blandingen avkjøles. pH-løselighet - 4,5-10.


      Innhold:
      Carrageenan Iota (E407a)
      Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Bør ikke spises i ren form.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no