Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Vegetables from an Italian Garden

330 kr
  • Vegetarisk kokbok från Phaidon
  • Går igenom det italienska kökets grödor efter säsong
  • Över 350 recept
  • Skriven på engelska
1399-23627
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 2 stk.
  • Butikk Stockholm 2 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Det finnes neppe noe kjøkken i verden som har et så mangfoldig utvalg av grønnsaker og sesongbaserte retter som det italienske. Denne boken inneholder over 350 autentiske italienske oppskrifter basert på hagedyrkede grønnsaker.

       


      Den er organisert etter sesong, og hvert kapittel har en grønnsaksdagbok og et sett med oppskrifter. Hver oppføring i journalen forklarer grønnsakenes egenskaper, sesongens egenskaper og profil, samt variasjoner, oppbevaring og tilberedning - alt du trenger å vite for å maksimere smak, næring og potensial. De hundrevis av oppskriftene spenner fra enkle retter som Crema Fredda di Cetrioli en kald agurksuppe og en perfekt sommerlig forrett til Torta di Cavolfiore en blomkålpai som passer best en kjølig onsdag i oktober.

       


      Boken inneholder også en matlagingskalender for de italienske årstidene og innhøstingstidene, og veileder deg på en pedagogisk måte hvis du, som Ulf Lundell, drømmer om å droppe alt og etablere et selvforsynt hushold i Toscana. Dette er med andre ord en perfekt guide til et langsiktig forhold til grønnsaker for enhver italofil eller matentusiast!

       


      Språk: Engelsk

      Format: Innbundet
      Antall sider: 432
      Bilder: 150
      ISBN: 9780714860800

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9780714861173 EAN: 9780714860800
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no