Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Gellangummi LT100 (E418) - The Kitchen Lab

1429-16714
Vekt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om Gellangummi LT100 (E418)

      Gellangummi LT100 brukes til å lage faste, myke og fleksible geler. Gummien er løselig i væsker med pH-verdier fra 3,5 til 8, noe som gir den et bredt bruksområde. Bruk den til å lage myke mousser, geléer og marshmallows. Hvis et preparat som inneholder dette, varmes opp igjen, smelter det.
      Bruk

      Løs det opp i kokende væske, og det tykner når det avkjøles. Pulveret er sterkt, og normalt trengs det ikke mer enn 0,5 til 2 prosent per kilo væske. Blandet med Gellangummi type F gir det en mykere konsistens


      Innhold:
      Gellangummi LT100 (E418)
      Lagres tørt, kjølig og mørkt.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no