Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Cream of tartar (E336) - The Kitchen Lab

1429-27720
Vekt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Vinsten, eller Cream of Tartar som det har blitt kjent som etter at det ble mer tilgjengelig etter amerikansk innflytelse, har det kjemiske navnet kaliumtartrat. Det brukes i baking for å gi volum og stabilitet til kuler og suffléer, kan forhindre at kremfløte destabiliseres og gir en kremaktig konsistens til glasuren. Når du tilsetter margarin, bidrar en liten mengde til å øke skumdannelsen og stabilisere strukturen, noe som igjen gir mer volum. Det hindrer sukker i å krystallisere og fungerer som hevemiddel i bakverk. Sammen med bikarbonat danner det bakepulver. En klype vinstein tilsatt i vannet når du koker grønnsaker, bidrar til at de holder seg friske. Brukes også i en del konfekt. Et vanlig bruksområde utenom matlaging er å bruke det til å lage lekende deig til barn.

      Anvendelse: Doseres etter behov. Inntil ca. 1 g per eggehvite når du lager deigen.

      Oppbevaring: Oppbevares tørt, kjølig og beskyttet mot direkte sollys. Brukes innen 6 måneder etter åpning.

      Ingredienser: Kalium vätetartrat E336 (Antioksidant)

      Tall per 100g:
      Energi: 1348,1kj/317,2kcal
      Fett: 0g
      Karbohydrater: 79,3g
      Herav sukkerarter: 0g

      Laget av våre venner Spesielle ingredienser
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no