Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Eggehvitepulver, Albumin - The Kitchen Lab - 500 g

422 kr
1429-27715
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Pulver av tørkede eggehviter fra frysevann. Brukes i shakes, smoothies, kaker, omeletter, glasur og marmelader. Eggehvitepulver er fritt for kolesterol, har lavt fettinnhold, men høyt proteininnhold. En del pulver sammen med syv deler vann tilsvarer flytende eggehvite.

      Anvendelse: Doseres etter behov som tørr ingrediens i f.eks. margarin. Bland en del pulver med syv deler vann for å oppnå flytende eggehvite. Pulveret og vannet blandes deretter med en mikser eller blender og løses opp i vann ved 35-40 °C.

      Oppbevares tørt og kjølig, beskyttet mot direkte sollys. Brukes innen seks måneder etter at pakken er åpnet.

      Inneholder: Tørket ÄGGvita fra frittgående høns

      Tall per 100g:
      Energi: 1495kj/357kcal
      Fett: 0,1g
      Herav mettet: 0,1g
      Karbohydrater: 4,5g
      Herav sukkerarter: 0,00g
      Protein: 84,1g
      Salt: 3,3g

      Laget av våre venner Spesielle ingredienser
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 5056191009235 EAN: 5056191009235
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no