Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Bikarbonat (E500) - The Kitchen Lab

1429-16808
Vekt:
250 g
250 g 500 g 1000 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om bikarbonat (E500)

      Dette er et naturlig bikarbonat av høy kvalitet som i kontakt med syre fungerer godt som hevemiddel i for eksempel baking. Bikarbonat kan erstatte bakepulver hvis det er en sur ingrediens i oppskriften. En del bikarbonat tilsvarer to deler bakepulver. Bikarbonat er basisk og kan brukes til å øke pH-verdien. Det er verdt å huske at noen andre molekylære ingredienser fungerer best innenfor visse pH-områder.

      Det er også verdt å påpeke at Maillard-reaksjonen - den komplekse kjemiske prosessen som oppstår når overflaten på maten blir gyllenbrun under tilberedningen - skjer raskere med basiske ingredienser. Du kan derfor bruke bikarbonat for å fremskynde denne prosessen. Dette kan være nyttig hvis du for eksempel har bestemt deg for at du lage en fransk løksuppe, men bare har en time på deg. Et annet tips er å tilsette bikarbonat i kokevannet, 3 gram per liter, noe som også fremskynder koketiden og bevarer klorofyllet i grønnsakene - det gjør rett og slett grønnsakene grønnere.

      Bikarbonat er trolig husmortipsenes hellige gral - bruk det til alt fra å rense avløp og fjerne lukten fra gamle joggesko til å pusse sølvtøy og fjerne brent mat fra komfyren.

      Fri for aluminium og gluten. Egnet for både vegansk og vegetarisk matlaging. Kosher- og halalvennlig.

      Innhold:
      Bikarbonat, E500
      Oppbevares tørt, kjølig og beskyttet mot varme og lys. Må ikke konsumeres i ren form.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no