Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Agar Agar (E406) - The Kitchen Lab

1429-16800
Volum:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Webblager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om Agar Agar (E406) Vår pulveriserte Agar Agar er et finkornet pulver som har mange bruksområder. Det er et veganskvennlig gelerings- og fortykningsmiddel. Den lager nøytrale geleer selv i lave konsentrasjoner. Agar Agar er et fortykningsmiddel som er laget fra rødalger og brukes ofte som et vegetarisk alternativ til gelatin. Det gelédannende stoffet i agar agar er ti ganger sterkere enn i gelatin, noe som betyr at 2 til 10 gram agar agar per kilo væske er nok til å lage gelé. I vann ved 90 - 100 ºC løses det opp og legger seg ved 40 - 45 ºC. Den kan varmes opp til 85º C igjen, uten å smelte. Geldannelsen i pulveret er avhengig av syreinnholdet i ingrediensene – jo høyere syreinnhold, desto mer Agar Agar trengs. Bruk: La pulveret trekke i væske i 5 til 10 minutter før det koker forsiktig, under konstant omrøring, til alt pulveret er oppløst. Blandingen setter seg når den er avkjølt til ca 40 grader. - Kan brukes i sifonger for å lage lette og varmebestandige mousser og skum. - I kremer for å skape en mer holdbar tekstur. - Som fortykningsmiddel i væsker eller sauser. - Når du lager syltetøy som et alternativ til pektin som fortykningsmiddel. Innhold: Agar agar (E406). Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Åpnet emballasje varer i seks måneder. Bør ikke spises i sin rene form.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no