Agar Agar (E406) - The Kitchen Lab
138 kr
					
					
					1429-16800
					
					
					Lagerstatus
			- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
				Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200 
			
		 GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 1000 KR
GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 1000 KR  30 DAGERS ÅPENT KJØP
30 DAGERS ÅPENT KJØP- 
			Produktbeskrivelse
			- 
					
						Om Agar Agar (E406) Vår pulveriserte Agar Agar er et finkornet pulver som har mange bruksområder. Det er et veganskvennlig gelerings- og fortykningsmiddel. Den lager nøytrale geleer selv i lave konsentrasjoner. Agar Agar er et fortykningsmiddel som er laget fra rødalger og brukes ofte som et vegetarisk alternativ til gelatin. Det gelédannende stoffet i agar agar er ti ganger sterkere enn i gelatin, noe som betyr at 2 til 10 gram agar agar per kilo væske er nok til å lage gelé. I vann ved 90 - 100 ºC løses det opp og legger seg ved 40 - 45 ºC. Den kan varmes opp til 85º C igjen, uten å smelte. Geldannelsen i pulveret er avhengig av syreinnholdet i ingrediensene – jo høyere syreinnhold, desto mer Agar Agar trengs. Bruk: La pulveret trekke i væske i 5 til 10 minutter før det koker forsiktig, under konstant omrøring, til alt pulveret er oppløst. Blandingen setter seg når den er avkjølt til ca 40 grader. - Kan brukes i sifonger for å lage lette og varmebestandige mousser og skum. - I kremer for å skape en mer holdbar tekstur. - Som fortykningsmiddel i væsker eller sauser. - Når du lager syltetøy som et alternativ til pektin som fortykningsmiddel. Innhold: Agar agar (E406). Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Åpnet emballasje varer i seks måneder. Bør ikke spises i sin rene form. 
 
- 
					
						
- 
			Spesifikasjoner
			
- 
					
	
	Anbefalte produkter
		Anmeldelser 
		
	
		
			
			0 Anmeldelser
		
	For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
	Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.
 
  
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

