
Trancherkniv
Trancherkniv har et langt, smalt, hardt blad og brukes til å kutte kjøtt før servering. Bladet er ofte minst 20 cm, men ofte opptil 30 cm - dette for å gjøre det lettere å kutte skiver i en bevegelse, for å få en fin snittflate.
Viser 24 av 24 produkter
Sorter etter

Forge de Laguiole
Utskjæringssett 17 cm, håndtak i ibenholt, polert, Tradition - Forge de Laguiole
5995 kr

Forge de Laguiole
Utskjæringssett 17 cm, håndtak i oliventre, polert, Tradition - Forge de Laguiole
5995 kr

Forge de Laguiole
Utskjæringssett 21 cm, håndtak i ibenholt, sammenleggbart, Signatur - Forge de Laguiole
13995 kr

Forge de Laguiole
Utskjæringssett 17 cm, håndtak i lyst horn, polert, Tradition - Forge de Laguiole
5995 kr

Forge de Laguiole
Utskjæringssett 17 cm, mørkt hornhåndtak, polert, Tradition - Forge de Laguiole
5995 kr