Sashimi-kniven er en typisk japansk kniv. Bladet er enegget for maksimal skarphet når du skjærer fisk og kjøtt perfekt. Med denne kniven skjæres det meste med ett snitt. Alt for å bevare kjøttets sjel i henhold til den japanske tradisjonen.
Vi ønsker at du skal få den beste opplevelsen på nettstedet vårt, derfor bruker vi informasjonskapsler. Ved å klikke på "Aksepter alle" godtar du lagring av informasjonskapsler i nettleseren din. For å tilpasse innstillingene for informasjonskapsler, klikk på "Innstillinger".
Cookies Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse og for de nedenfor oppgitte formålene. Her kan du velge å akseptere alle informasjonskapsler eller tilpasse hvilke informasjonskapsler du aksepterer. Å blokkere visse typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi kan tilby.
NødvendigeNødvendige informasjonskapsler aktiverer grunnleggende funksjoner som gjør at nettstedet fungerer sikkert og korrekt. Derfor kan de ikke deaktiveres. Disse informasjonskapslene håndterer blant annet sidenavigasjon, neste trinn i kjøpsprosessen og pålogget tilstand.