Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

What is cooking - Ferran Adrá

1209 kr
1399-22929
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • En fascinerende refleksjon over matlagingens vesen - fra Ferran Adriàs elBullifoundation

      For banebrytende kokker som Ferran Adrià har matlagingen nådd et nivå av kompleksitet der vitenskap, kjemi og teknologi møtes med enorm kreativitet og fantasi. Adriàs siste "Sapiens"-bok tar leserne med på en fengslende reise for å forstå forholdet mellom menneskeheten og tilberedningen av mat. Boken er spekket med bilder fra Adriàs legendariske restaurant elBulli, hans unike personlige skisser og forklarende diagrammer som han bruker i sine forelesninger, og revolusjonerer måten vi ser på hvordan vi tilbereder det vi spiser.

       


      SPEKIFIKASJONER:


      Format: Innbundet
      Størrelse: 330 x 230 mm
      Sider: 464 sider
      Illustrasjoner: 1000 illustrasjoner
      ISBN: 9781838661861

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9781838661335 EAN: 9781838661335
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no