Vitenskap og kokebok - Michael Brenner
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Det moderne kjøkkenets spektakulære kulinariske kreasjoner er gjenstand for utallige artikler og Instagram-feeder. Men for en forsker er de også perfekte pedagogiske innfallsvinkler til matlagingens vitenskapelige grunnprinsipper. I Science and Cooking tar Harvard-professorene Michael Brenner, Pia Soerensen og David Weitz med seg klasserommet til kjøkkenet for å undervise i fysikken og kjemien som ligger til grunn for hver eneste oppskrift. Science and Cooking gir svar på spørsmål som hvorfor vi elter brød, hva som bestemmer temperaturen vi steker en biff ved, eller hvor lenge sjokoladekakene bør stå i ovnen, gjennom fascinerende leksjoner om alt fra trykk og kokepunkt i pekannøttpralinen til mikrober i kaffen. Med vakre fargeillustrasjoner og oppskrifter, praktiske eksperimenter og engasjerende introduksjoner fra de verdenskjente kokkene Ferran Adria og Jose Andres vil Science and Cooking endre måten leserne tilnærmer seg begge fagene på - både på kjøkkenet og utenfor.
Språk: engelsk
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.