Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Vitenskap og kokebok - Michael Brenner

679 kr
1429-25199
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Det moderne kjøkkenets spektakulære kulinariske kreasjoner er gjenstand for utallige artikler og Instagram-feeder. Men for en forsker er de også perfekte pedagogiske innfallsvinkler til matlagingens vitenskapelige grunnprinsipper. I Science and Cooking tar Harvard-professorene Michael Brenner, Pia Soerensen og David Weitz med seg klasserommet til kjøkkenet for å undervise i fysikken og kjemien som ligger til grunn for hver eneste oppskrift. Science and Cooking gir svar på spørsmål som hvorfor vi elter brød, hva som bestemmer temperaturen vi steker en biff ved, eller hvor lenge sjokoladekakene bør stå i ovnen, gjennom fascinerende leksjoner om alt fra trykk og kokepunkt i pekannøttpralinen til mikrober i kaffen. Med vakre fargeillustrasjoner og oppskrifter, praktiske eksperimenter og engasjerende introduksjoner fra de verdenskjente kokkene Ferran Adria og Jose Andres vil Science and Cooking endre måten leserne tilnærmer seg begge fagene på - både på kjøkkenet og utenfor.

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no