Tips og triks:
- Hvis du kaldbrygger din egen kaffe, bør du bruke svært mørke kaffebønner for å få en bedre smaksopplevelse
- Grunne kaffebønnene for best mulig effekt
- Når du kaldbrygger kaffen, bør du la den trekke i ca. 20-24 timer
- Når kaffen er klar og du skal tilsette lystgass (2O), må du forsikre deg om at indikatoren på "smarthetten" er skrudd helt til topps i "Infuse"-modus, dvs. helt opp
- Når du tilsetter vann til kaldbrygget kaffe og vrir på lystgasspatronen (2O) via "smart cap", er det viktig at du virkelig får lystgassen til å blande seg med kaffen. Dette gjøres enklest ved å riste uKeg ganske kraftig i ca. 1,5 til 2 minutter. Den skal ristes så mye at du kjenner hvordan gassen binder seg til kaffen og danner en fyldig væske, dvs. etter 1,5 minutt vil innholdet i uKeg føles mer fast.
.