Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Stir Fry-panne/Wok-panne i karbonstål, 30 cm - Joyce Chen

824 kr
1451-27804
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 2 stk.
  • Butikk Stockholm 2 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Siden en wok er beregnet på å brukes med en gassbrenner og få mye varme over hele karet, er de ofte runde i bunnen. Joyce Chen var aktiv i USA og spredte kinesisk matlaging vidt og bredt. Både på restauranten sin, men også gjennom TV-programmet Joyce Chen Cooks, som startet i 1967 og delte studio med The French CHef der Julia Child lagde mat. Stilen hennes var preget av forenkling og tilpasning, som for eksempel wokpannen, der hun utviklet en flatbunnet modell som kunne brukes på komfyren, og en annen stor bragd var innføringen av tall på menyen for å unngå språkforvirring.

      Det som etter vår mening fungerer enda bedre enn en wokpanne på en vanlig koketopp, er en Stir Fry-panne, som er en panne med litt høyere kanter som gir større overflate ved høy varme enn en traktformet wok gjør på en vanlig koketopp. Dessuten trenger du ikke å bekymre deg for induksjonstoppens følsomhet, den oppdager at pannen er der. Stekepannen er laget av karbonstål av høyeste standard. Håndtak i varmebestandig fenolplast. Fungerer på alle varmekilder. Stekepannen har en beskyttende voks som må fjernes ved grundig rengjøring før steking, se bruksanvisningen som følger med produktet. 30 cm i øvre diameter.
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: JC-J22-0050 EAN: 0-48002220507
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no