Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling
5

Sous Vide Pakke Anova Nano 3.0 - Anova

2989 kr / 2837 kr
1317-26941




Antall:

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag: 2986 kr
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • En komplett pakke for deg som vil begynne med sous vide. Den inneholder Anovas mest kompakte sous vide-sirkulator, Anova Nano med bluetooth, en vakuummaskin fra Anova og 50 stk. poser fra SICO. Kjøp til: Kantine med lokk Stativ for sous vide Gassbrenner Hva er en Sous Vide-sirkulator? En sous vide-sirkulator er et presist og temperaturstyrt varmeelement som holder et vannbad på en konstant temperatur. Varme overføres mer effektivt i vann enn i luft, noe som betyr at en matvare – plassert i en plastpose uten luft – tilberedes nøye og kontrollert. Sirkulatoren holder styr på vannet og den temperaturen du vil at det du lager skal ha. Hvis du følger instruksjonene, garanterer det at maten aldri blir under eller overstekt. Siden vannet aldri blir varmere enn den temperaturen du har valgt, vil temperaturen på det du lager heller aldri bli varmere enn det. Ved hjelp av denne presisjonen kan du enkelt avgjøre om du f.eks. vil ha kjøttet ditt rare, medium, well-done eller midt i mellom. Fisk blir utrolig velsmakende - kylling også. Aspargesen beholder sin «crunch» uten å smake rå. Du kan også tilberede mye annet, som f.eks. egg, yoghurt og crème brûlée. Vi i KitchenLab har samlet våre beste koketider og temperaturer for sous vide - sjekk gjerne ut guiden vår her. Og hvis du er interessert i å vite mer, har vi et blogginnlegg her som forklarer det mer detaljert.. Kjøp en sirkulator og bruk tiden din på noe annet enn å holde styr på temperaturene. Maten du lager med sirkulatoren vil være perfekt hver gang.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no