Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Sourdough from Scratch - James Morton

164 kr
1987-26120
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Surdeig fra bunnen av inneholder akkurat det det høres ut som - surdeigsbaking fra bunnen av. Boken inneholder oppskrifter og alle de beste tipsene du trenger for å lage din egen surdeig fra bunnen av. For hjemmebakere er surdeig både en prøvelse og et mål, men nå er det enkelt å komme i gang. Fordi surdeigsbaking er en levende prosess der hvert brød er unikt og mange faktorer spiller inn, er det mange fallgruver å unngå. Det er mye mer enn bare en matvare: surdeig er en vitenskap. Så hvem er bedre egnet enn Dr. James Morton, bakepioner og fermenteringsfanatiker, til å forklare det grunnleggende for både nybegynnere og mer erfarne bakere? Den gode doktoren guider hjemmebakeren gjennom alt fra det grunnleggende, mel og hydrering, til elting, støping, fermentering, skjæring og baking, og forklarer hvordan man får den perfekte skorpen og foringen. Med en idiotsikker oppskrift på det perfekte brødet, klare trinn-for-trinn-instruksjoner, tips til feilsøking og forklaringer på hva som fungerer og hvorfor, er Surdeig fra bunnen av en lett tilgjengelig håndbok som bakere i alle husholdninger har ventet lenge på! Teksten er revidert og oppdatert fra Super Sourdough av nevnte James Morton.


      Vikt: 0,3 kg
      Dimensjoner: 14,5 × 1,5 × 19 cm
      Format: Flexibånd
      Sider: 176
      Språk: engelsk
      ISBN: 9781787136953



      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: HG1074 EAN: 9781787136953
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no