Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Slakterpapir / Butcher paper - Hardcore Carnivore

582 kr
1451-23329
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 8 stk.
  • Butikk Stockholm 8 stk.
  • Butikk Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Hardcore Carnivore Butcher BBQ-papir Dette papiret er uvokset, ubestrøket og ubleket, det er 100% FDA-godkjent. HC-logoen er trykt med fødevaresikkert blekk. Tips: Fettpapiret er perfekt å gjenbruke som tennpapir. Størrelse på papirrull: 45 cm x 38 m Slakterpapir er et must for alle ambisiøse grillere. Pakk inn ribbe, bryst, entrecôte eller kylling for å beskytte proteinet ditt mot å tørke ut under matlaging eller mens det hviler etter å ha blitt tatt ut av grillen/ovnen. I motsetning til folie lar det porøse papiret luft sirkulere gjennom, og bevarer "barken" til kjøttet. En annen fordel sammenlignet med folie er at slakterpapiret ikke konsentrerer varmen og derfor ikke risikerer at kjøttet blir overkokt. Om Jess Pryles: "Australian by birth, Texan by choice", Jess Pryles er en respektert ekspert på Texas BBQ og konkurranse BBQ. Hun er grunnleggeren av Australasian Grill Alliance, skaperen av Hardcore Carnivore-serien med rubs. I tillegg til å snakke på arrangementer sponset av institusjoner som Texas A & M University, American Meat Science Association og Texas Beef Council, dukker hun også opp på forskjellige TV-programmer som Food Network og Today. Hun har også blitt intervjuet av publikasjoner som Parade, Food & Wine og Austin Chronicle, blant andre. Jess bor og jobber i Austin, Texas.
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: HC-BBQP EAN: 850005174202
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no