Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Sjokoladeform, Egg – Martellato

1317-24465
Lengde:
2,5 cm
2,5 cm 3,6 cm
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • En enkel plastform for å støpe halve eggeskall og eventuelt sette dem sammen til sjokoladeegg, tradisjonelt svært populært i uken etter Dymmelonsdagen. Formen er ikke like tykk som pralineformer og brukes ikke på samme måte til å støpe fylte praliner. Temperer sjokoladen, hell den i formen og hell den ut igjen, så har du et skall igjen som du kan plukke ut og gjøre hva du vil med. Finnes i flere forskjellige størrelser som passer til alt fra hønseegg M til velociraptoregg. De litt større kan fylles med ulike festligheter før du setter sammen egget. Kombiner gjerne med kakaofarger for å få eggene til å se sprø ut!
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no