Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Sjokoladeegg form, diamant 20U502 - Martellato

270 kr
1710-26093
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Denne formen ser ut som en vanlig pralineform, men i stedet for å støpe 24 slitne praliner i formen, støper du to egghalvdeler som deretter kan settes sammen til et egg. Du kan selvfølgelig også fylle dem med majones og tilsette reker og en dillkvist, men det fungerer ikke like bra som med kokte hønseegg. Eggene har en fin faset struktur og minner om Neymars øreringer. Eggene er 99 mm i diameter og 150 mm høye. Hvis du støper dem massivt, vil de veie ca. 210 g og vil definitivt kunne skade en vindusrute hvis de får et lite dytt i kastet. Matcher du med støpeformen 20U503, vil eggene stå stødig, og det er akkurat det de har gjort på bildet!
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 20U502 EAN: 8029859141438
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no