Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Pizzastål Lett - Gourmetstål

985 kr
1783-18015
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 7 stk.
  • Butikk Stockholm 7 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Med Gourmet Steel / Pizza Steel Light oppgraderer du den vanlige hjemmeovnen din til å kunne generere tilsvarende varme som en vedfyrt ovn. Dermed kan du lage pizza av restaurantkvalitet på bare 2 minutter. Hvis du vil bake flatbrød/mjukekaker osv. blir det som om ovnen din var et lite bakeri, 30-40 sekunder per brød.

      Grunnen til at du kan få så høy varme er at du utnytter ovnens grillelement fullt ut. Du setter Gourmet Steel høyt opp i ovnen på en vanlig rist, og stiller inn maksimal effekt på grillfunksjonen. Gourmet Steel absorberer den tusengraders varmen fra grillelementene og når en overflatetemperatur på opptil 400 grader. Det er derfor helt forskjellig fra hvordan en vanlig pizzastein, bakestein, kleberstein eller lignende fungerer og brukes. Sammenlignet med andre steiner kan stålet ikke sprekke eller gå i stykker, så du trenger ikke å bekymre deg for å ødelegge det. Selvfølgelig er det også mulig å lage godt surdeigsbrød og annet brød på Gourmet-stålet.

      Gourmet-stålet kan også brukes på grillen, ikke bare til pizza, men også som et veldig godt stekebord. På grunn av de sjenerøse dimensjonene får du et stekebord som ikke avkjøles uansett hva du legger på det, noe som gir et flott resultat da maten stekes og ikke kokes.

      Alt vårt Gourmet-stål er laget av varmvalset stål fra Kiruna, som skjæres og etterbehandles i Västerbotten. Vi etterstreber det lokale og bærekraftige, og Gourmetstål er helt og holdent et svensk Norrlandsprodukt.

      Vi har utviklet Gourmetstål Light for å kunne tilby en modell med samme kvalitet og resultat som Classic og Norrland, men som er mye lettere. Light-modellen har et slipt overflatelag, er 37x33x0,6 cm og veier 5 kg. Du får de samme fantastiske resultatene som de andre modellene, men er begrenset i antall pizzaer/brød du kan bake rett etter hverandre. Light kan bake ca. 1,5 liter deig eller 4-5 pizzaer før Gourmet steel må tilbake på varmen i ca. 10 minutter, og deretter kan du fortsette. Som et tips anbefaler vi å gjøre tacokvelden om til pizzakveld, bare fyll små skåler med forskjellig topping, så kan alle raskt og enkelt lage sin favorittpizza.

      Med bestillingen får du en praktisk oppbevaringspose i stoff, informasjon om stell/vedlikehold og oppskrifter på pizzadeig, pizzasaus og bløtkaker. Du får 10 års garanti på et produkt som holder i generasjoner. Vi anbefaler å legge til to brød-/pizzapads for å gjøre det enklere å tilberede pizza og flatbrød. Den beste måten å tilberede pizza på er å legge den bakte pizzadeigen på spaden og deretter legge på alt pålegget. Med to spader har du alltid en ny pizza/tynnbrød klar til ovnen.
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 2001 EAN: 7350100570013
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no