Alle profesjonelle kokker forbereder seg ved å skrelle, skjære og hakke ingrediensene. Av hensyn til effektivitet og hygiene bør de være sortert og lett tilgjengelig ved arbeidsstasjonen. Dette er "mise en place", eller "alt på plass".
ORGANISERING OG OPPBEVARING
PS mise en place-skåler egner seg både til tilberedning og oppbevaring. Rustfritt stål kan gå fra varmt til kaldt og avgir ikke kjemikalier. Lokket er laget av det best mulige materialet for kontakt med mat. (Du slipper å forholde deg til kjemikaliene som frigjøres fra gamle iskrembeholdere i plast.)
PERFEKTE LUNsjbokser
Disse stilige, stabelbare beholderne egner seg også godt som lunsjbokser på jobben. Stål fungerer ikke i mikrobølgeovnen, men se på det som en fordel: Du kan bruke en tallerken i stedet og få en bedre matopplevelse.
For alle slags oppgaver på kjøkkenet. Dette er kjøkkenredskaper som sjelden får mye oppmerksomhet - men som profesjonelle bruker hver dag til alt mulig og som må oppfylle mange krav.
PROFESJONELLE TIPS INKLUDERT:
- Et uslåelig kjøkkenredskap for å skape orden og effektivitet.
- Gjør de siste, mest stressende øyeblikkene i matlagingen enklere.
- Kan også brukes som effektiv oppbevaring.
Les mer om mise en place.
PS MISE EN PLACE BOWLS:
- Varmeresistente og matvaregodkjente materialer. Tåler også UV-lys, kulde og røff håndtering på kjøkkenet.
- Tette lokk for maksimal hygiene og holdbarhet. Luktfri i kjøleskapet.
- Tilpasset størrelse for standard kjøleskap og husholdningsbehov.
SPEKIFIKASJONER:
- 2 skåler - 190 mm x 144 x 46 mm, 750 ml
- 2 skåler - 130 mm x 130 x 46 mm, 450 ml
- 1 trau - 335 mm x 143 mm x 15 mm
- Skål og trau - rustfritt stål
- Lokk - gjennomsiktig silikon
Profesjonelle hemmeligheter