Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Marengs bolle i kobber - de Buyer

1602-27372
Diameter:
20 cm
20 cm 32 cm
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Solid kobberskål med ring. nKapasitet 2,25 liter.
      Diameter 20 cm. Materialet på beholderen du visper i, er viktig når du skal vispe eggehviter til marengs og sufflé. Kobberskåler gir et mer kremaktig skum som er vanskeligere å overvispe og som holder formen lenger enn eggeplommer som piskes i vanlige stål- eller glassboller. Dette er greia: Når du pisker en eggehvite til skum, denatureres proteinene ovalbumin, konalbumin, globulin og lyzosym i egget. Eggehviten er på sitt luftigste når proteinene bare er delvis denaturerte, og trikset for en god røre er å la proteinkjedene være akkurat passe forandret, noe som er lettere å oppnå hvis du pisker i denne kobberhaugen. Kobberionene fra bollen har nemlig en tendens til å danne en forbindelse med conalbuminet. Denne forbindelsen er mer stabil enn rent conalbumin, som ellers lett kan "overpiskes" slik at skummet kollapser når hele conalbuminkjeden er denaturert. Når conalbumin er helt denaturert, faller røren sammen, blir kornete og slipper ut vann. Franskmennene har pisket marengsdeig i kobberkar siden 1700-tallet (de begynner å bli litt slitne i underarmen nå), og de Buyer har produsert kjøkkenutstyr i Vogesene i Frankrike siden 1830.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no